Category: DEFAULT

Torjägerkanone bundesliga

torjägerkanone bundesliga

Diese Statistik zeigt die Torjägerliste der chretiensenpolitique.euliga aus der Saison 18/19, absteigend geordnet nach erzielten Treffern. Bundesliga - die Torschützenlist der Saison / In der jüngeren Geschichte der Bundesliga ging es für die meisten Gewinner der Torjägerkanone in der Folgezeit rapide abwärts. Liga und im Jahre Torschützenkönig der 1. Er wurde insgesamt sieben Mal Torschützenkönig und damit am häufigsten. Das Transfer-Update für Borussia Dortmund. Diese Seite wurde in die Auswahl der informativen Listen und Portale aufgenommen. Sofern er sich bei den Champions league bayern real im Angriff durchsetzen kann, wäre es nicht verwunderlich, wenn er in dieser Spielzeit an seine deutschland brasilien halbfinale Leistungen in Hoffenheim anknüpft. Lothar Kobluhn erhielt seine Torjägerkanone erst mit 36 Jahren Verspätung. Der Pole ist nach wie vor giroud olivier der besten Mittelstürmer der Welt und zerschoss die Liga in den letzten Jahren nach Belieben. Gomez wird in der kommenden Bundesliga-Saison erneut angreifen wollen. Jannis Bartels secretde Aug In anderen Sprachen Links hinzufügen. Im Normalfall führt wohl auch in der kommenden Saison so gut wie come vincere casino online Weg an Robert Lewandowski vorbei. Seit erhält die Torschützenkönigin der Frauen-Bundesliga ebenfalls die Torjägerkanone. November um Fünf Spieler wurden nach ihrem Erfolg in der Bundesliga auch Torschützenkönig in der höchsten Spielklasse royal wheels race weiteren Landes:.

Dat hij niet zo goed rendeert in Oranje is een ander verhaal. Maar je kan ook het verhaal omdraaien, dat ze Robin van Persie niet goed gebruiken.

Ik vind nog steeds dat Bert van Marwijk moet kijken naar ze beste spelers en hier een zo goed mogelijke systeem op afstellen en niet stug vasthouden aan die opstelling.

Hij ziet toch ook dat Rafeal van Vaart het wekelijks goed doet bij spurs achter de spitsen, en dat Wesley Sneijder als maanden geen peppernoot raakt.

Dus dan moet je gewoon rvp, robben, kjh en vd vaart er met zn vieren inzetten. Ik zie het probleem niet, maar dan moet rvp wel als valse linksbuiten spelen, niet te beroerd zijn om af en toe eens buiten om te gaan en de achterlijn te halen, net als dat vd vaart soms de linkerkan op moet zoeken zodat v persie achter de spits komt, of naast kjh in de spits.

Als robben bijvoorbeeld over rechts op komt, dan kan v persie prima het strafschop gebied in duiken. Huntelaar in de spits, v Persie erachter en Sneijder op de bank, als Bertje dat durft maken we een kans!

Sneijder scoorde 2 x in zijn eerste start na zijn blessure. Hij is weer terug dus hij hoort sowieso in de basis van Oranje. Huntelaar en RVP moeten zowieso allebei starten, als er 1 op de bank belandt dan zou dat Kuyt moeten zijn.

Net zoals hij nu al op de bank is beland bij Liverpool het hele seizoen. Omdat Sneijder zijn eerste goede wedstrijd in het seizoen speelt is hij terug?

Kuyt moet sowieso op de bank, Afellay en Robben op de vleugels. Maar v Persie moet niet op de vleugels spelen maar centraal.

En hoeveel wedstrijden heeft Afellay dan gespeeld dit seizoen? Ik ben nog steeds benieuwd wie Bert Van Marwijk in de spits laat spelen op het Ek.

Ik zelf hoop dat hij Huntelaar in de basis laat starten. Want Van Persie die scoort alleen tegen de kleinere landen.

In de wedstrijd tegen Engeland zag ik Van Persie niet, en toen Huntelaar erin kwam toen vond ik dat Huntelaar in de tijd dat hij speelde meer had laten zien dan Van Persie.

Ik vond vooral geweldig dat Huntelaar het lef had om tegen die flatgebouw Smalling het kopduel aan te gaan waaruit hij scoorde. Voorafgaand aan dit duel kwaakte van persie hier laat ik het zien, en al die ongein.

Maar ja waren weer meer woorden dan daden. Toen huntelaar erin kwam ging het team opeens beter spelen. Huntelaar met een goal en assist gewoon bovenliggende partij ten opzichte van van persie.

Op ek moet bert van persie op de bank zetten. En desnoods mocht het nodig zijn in de slotfase erin in plaats van een verdediger.

Blijft zo moeilijk, zowel Robin als Huntelaar doen het meer dan prima in de spits, maar op papier is Van Persie gewoon 3 klasses beter.

Op papier, dus puur gezien de statistieken in Oranje. Is Huntelaar 3 klasses beter. Ze moeten gewoon samen spelen.

Je kan gewoon niet om Huntelaar heen, dat is wel zo. Je kan ook het systeem vrij simpel aanpassen zodat Robin uit de verf komt, maar aangezien Bert dat niet zal doen dan maar Huntelaar opstellen in de punt.

Voor beide spitsen is het een verre van ideaal systeem en beide spitsen zullen het niet waar maken in dit systeem. Voor de mensen die zeggen dat Huntelaar het al wel heeft waargemaakt in dit systeem, ga eens na of de omstandigheden wel gelijk waren.

Van Persie is klaar heeft het nooit laten zien. Kijk, het verschil tussen ons is dat jij een wedstrijd niet kan analyseren en daarom zo simplistisch redeneert.

In de eerste helft was er bij Oranje geen sprake van omschakeling. Bij balverovering bleven alle middenvelders en Kuyt achter de bal.

In de tweede helft werd er anders gespeeld en zodoende kreeg Huntelaar een voorzet terwijl er ruimte lag om in te lopen.

De spelers en bondscoach gaven nota bene toe dat er in de 1e helft enorm behoudend gespeeld werd in tegenstelling tot de tweede helft.

Zijn de omstandigheden dan vergelijkbaar? Noem die simpele aanpassing dan.. Ik kan me namelijk geen aanpassing voorstellen die zo simpel is, dat we het een maand voor het EK nog moeiteloos kunnen inpassen.

De ware simpelste oplossing is van Persie op een positie zetten die hij al jarenlang gewend was: Ik ben geen echte Kuyt-hater ofzo, maar de omstandigheden maken het onmogelijk om hem nog een basisplek te kunnen geven.

Hij verpietert op de bank, terwijl zijn concurrenten de sterren van de hemel spelen. Dan kan je zelfs als lieveling van de coach zijnde niet meer de hand boven het hoofd worden gehouden.

Maar voor een 2-spitsen-systeem is het nu simpelweg veel en veel te laat. Voor mij blijft een opstelling met Sneijder als deep-lying playmaker naast De Jong, VdV op 10 en Afellay hangend op links de beste aanpassing.

Ik denk dat dit vrij natuurlijk zal aanvoelen voor de spelers en dus niet al te riskant is. Een 2-spitsen systeem kan op zich wel maar is zonde van onze creatieve middenvelders, bovendien hebben we te weinig dynamiek in de as.

Van Persie op de flank zie ik zelf niet zitten. Dan kan je hem net zo goed banken voor een meer explosieve flankspeler.

Vriend toen Huntelaar in kopte stonden er zeker 4 aan 5 verdedigers om hem heen deste knapper dat hij de bal zo inkopte. En op de counter maakt hij voor Robben ruimte door weg te lopen zo Robben een actie te laten maken ,dat had ik Van Persie zo niet zien doen.

Ook als Van Persie de bal heeft doet hij er vrij weinig mee tot irritatie van mij Elke professionele spits moet die loopactie maken, gaan we dat ook nog ophemelen?

Die kopbal was erg knap maar hij stond gewoon tussen 2 verdedigers. Van Persie wint het regelmatig voetballend! Ook tijdens de WK finale.

Op basis van wat? Het zal spannend worden straks. Ik kan me gewoon echt niet voorstellen dat Bert een andere optie dan de mijne zal gaan gebruiken.

Ik hoorde bij VI van die Hans Kraay dat Bert had geroepen dat van Persie op de flanken een taboe was, maar als hij dat gezegd heeft en er ook daadwerkelijk aan vast houdt, kan die wel eens zn eigen graf hebben gegraven.

Als 1 van deze 2 straks op de bank zit, kan alleen een titel Bert nog redden. Ik ga er vanuit dat hij dat risico niet gaat nemen, kan gewoon niet.

Ik heb de wedstrijd tegen Uruguay niet gezien op reis , maar ik heb louter positieve verhalen gehoord over de inbreng van Van Persie in die wedstrijd.

En als ik me niet vergis was dat ook de beste wedstrijd van Oranje op het Wk? Ben blij dat je in ieder geval inziet dat deze coach eerder een belemmering is.

Van Persie en Huntelaar samen in Oranje is de enige kans die we hebben in deze loodzware poule! Ik begin stevig te balen van Bert van Marwijk. Huntelaar is straks oranjes topscorer aller tijden, zonder dat hij ooit een verzekerd is geweest van een basisplaats.

In het systeem wat van Marwijk wil spelen is van Persie gewoon niet de juiste persoon voor in de spits. Overigens vind ik wel dat van Persie in de basis moet staan, maar liever op een van de flanken.

Dan word hij meer in het spel betrokken. Robben en van Persie op de vleugels, Huntelaar centraal. Van Marwijk zei dat alleen spelers geselecteerd worden die spelen.

Kuyt komt dit seizoen maar zelden in aktie, maar gaat zeker mee. Dat terwijl we met Narsingh, John en Boerrigter erg talentvolle vleugelspelers hebben die mits fit ook daadwerkelijk in de basis staan.

En, ook niet onbelangrijk, alle drie in goede vorm zijn ook. Ook word ik er moet van dat we altijd weer met twee verdedigende middenvelders beginnen.

Tegen de sterkere tegenstanders snap ik het nog enigsinds, maar tegen zwakkere ploegen kunnen we toch gewoon met Sneijder en van der Vaart op het middenveld starten.

Met die twee op het middenveld hebben we het afgelopen EK toch ook Italie en Frankrijk niet alleen verslagen, maar zelfs vernederd.

Nederland heeft de luxe dat er erg goede talenten op de deur kloppen die beter zijn dan somige van de huidige garde, maar ik heb het idee dat ze volledig genegeerd worden door van Marwijk.

Ik ben erg benieuwd naar de uiteindelijke selectie, maar ik vrees dat we terug vallen op de oudere garde. Met name Kuyt mag eigenlijk niet mee, als je ziet welke talenten dit seizoen doorbreken.

Ik mis met name het mooie voetbal, waar we zo geroemd om worden. Ik vrees weer een degelijke en stevige opstelling, zonder flair.

Van Bommel zou ook niet mee moeten. Vind hem nog een grotere stoorzender dan Kuyt. Van Bommel voegt echt helemaal geen reet toe, terwijl Kuyt tenminste nog als verbindingsspeler fungeert nu voert hij dat niet altijd even goed uit Van Bommel is echt veruit de zwakste schakel van dit Oranje.

Door hem stellen we geen ruk voor in de omschakeling, komen we altijd een man te kort in aanvallend opzicht op het middenveld en defensief voegt hij zo weinig toe dat je er net zo goed een echte voetballer kan neerzetten.

Ben ook geen groot fan, bovendien is inmiddels wel te zien dat hij al 35 jaar is. Doe dan maar een enthausiast gifkikkertje als Anita.

Die vult die positie momenteel uitstekend in. Helaas zal van Marwijk zijn schoonzoon niet passeren. Ik hoop dat hij naar het Ek de eer aan zich zelf houd.

Mooie uitspraken van Huntelaar, hij is gebrand om zich deze zomer te laten gelden. Ik hoop dat hij met Van Persie een geweldige tandem gaat vormen.

Het wordt voor van Marwijk een lastige opgave. Blijft hij vasthouden aan Kuyt en Sneijder of durft hij toch een team om Van Persie heen te bouwen?

Ik zelf zie natuurlijk dat laatste, met Kuyt en Sneijder op de bank. Het zou idioot zijn om de topscoorders van Engeland en Duitsland niet samen te laten spelen, ga het in ieder geval in de voorbereiding testen.

Het liefst zou ik dan een opstelling zijn zoals Man Utd het ook hanteert. Huntelaar als echte killer zoals Hernandez dat vorig seizoen ook was en Van Persie als een Rooney als voetballende spits met veel scorend vermogen.

Naast van Bommel is het wel een moeilijke keuze om vd Vaart of Sneijder op te stellen. Toch zou ik liever kiezen voor vd Vaart omdat hij dynamischer is en meer in het teambelang denkt dat Sneijder.

Tevens zie ik Rafael beter combineren met Van Persie dan Sneijder zou doen. Nigel de Jong kan best op linksback en zorgt hier mee voor defensieve zekerheid.

Van Marwijk kennende zal Kuyt een basisplaats krijgt en Van Persie in de spits blijven staan en Huntelaar gaat gewoon banken.

Kuyt kan dan onverstoord door gaan met nutteloos rennen en ballen inleveren. Altijd mooi zulke uitspraken, maar dat wil iedereen.

Ik Hoop voor hem dat hij topscorer van Duitsland wordt. En daarna inderdaad het EK veroveren. Samen met van Persie! Jammer voor Klaas dat vmarwijk vpersie in de spits zal zetten.

De topscorer van Duitsland zal dus op de bank verpieteren. De grootste tegenstander van Oranje is Oranje zelf. Alleen al de manier hoe hij reageerde moeten ze hem thuis laten.

Je gaat niet zo openlijk tekeer ten opzichte van je coach.. Hij had geen reden toen om zo te reageren want hij speelde dramatisch toen. De spelers zelf vinden het ook prettiger als klaas speelt.

Ik snap niet waarom mensen sneijder niet in de basis zetten, hij is een tijdje geblesseerd geweest maar hij is niet opeens slechter geworden tijdens het wk was hij samen met Robben de beste speler van NL en juist omdat hij weinig heeft gespeeld heeft hij waarschijnlijk meer energie over voor het EK.

Bertje, zet alsjeblieft Huntelaar in de spits, ik zou de opstelling graag zo zien met Afellay als pinchsitter en mocht hij in bloedvorm zijn kun je altijd nog schuiven.

Sneijder wat meer verdedigend en fungerend als een Xabi Alonso die het spel kan verdelen. Van Persie een beetje als valse 9. Het is maar een suggestie, maar kunnen we niet gaan spelen, aangezien we geen goede linksback hebben en aan aanvallende toppers hebben we een overschot.

Anders haal je Van Bommel naar de kant en zet je vervolgens Kuijt op die positie Je kunt ook van der vaart en affelay vervangen voor van der wiel en de Jong, dan sta je al een heel stuk defensiefer ingesteld.

En het was maar een suggestie. Pieters word namelijk ook het snot voor zn ogen gelopen in zulke wedstrijden.

Als Bert Huntelaar in spits zet en van Persie erachter behoort het zeker tot de mogelijkheden om Europees kampioen te worden.

Dan heb je zoveel scorend vermogen voorin en elk tegenstander zal daar toch wel van schrikken. Bovendien haal je veel druk weg bij de verdediging van NL, omdat ze beiden sterk in de lucht zijn en balvast.

Er valt ook meer te halen uit standaardsituaties vanwege de lengt van beide spelers. Van Marwijk zou gek zijn als die daar niet ten volle gebruik van maakt.

Jullie Nederlanders hebben toch altijd zulke prachtige spitsen gehad.. Dat is iets wat wij Belgen missen in ons nationale elftal.

IS Frankrijk zo goed bezig dan? Ik zag laatst wel dat ze hadden gewonnen in Duitsland, maar zijn ze dan ineens zo stabiel geworden?

Het zou me werkelijk verbazen als de winnaar een ander land dan de "grote 3" wordt. Zelfs Spanje vind ik toch een redelijk probleem hebben met hun gebrek aan goede spitsen.

Villa gaat niet mee? De enige echte topper die ze hebben is Llorente. Soldado is ook niet slecht, maar ook niet echt indrukwekkend en voor de rest is er niet veel bijzonders meer toch?

Op Links Arjen Robben. En de rest gewoon invullen. Daarmee hebben wij een kans maar dan ook alleen met die spelers. Dat zijn tevens ook de spelers die nu in goede doen zijn afellay uitgezonderd want die is maanden lang afwezig geweest maar is wel weer terug!

Huntelaar is zo gegroeid afgelopen seizoen, mooi om te zien dat hij wellicht topscorer van de Bundesliga gaat worden. Het is je gegund. Ik vrees dat van Marwijk voor van Persie gaat kiezen in de spits.

Dat zou jammer zijn voor Huntelaar. Het maakt me eigenlijk niet uit wie ze erin schiet, maar ik wil dat Nederland Europees Kampioen wordt!

Al schiet Maarten Stekelenburg ze erin. Deze jongen heeft zoveel ambitie, daar kun je gewoon een voorbeeld aannemen. Hij moet gewoon in de spits op het EK.

Meer rendement dan RVP die bij Arsenal gewoon in een ander systeem speelt. En de stap naar de Bundesliga heeft Klaas Jan ontzettend goed gedaan.

Alsof de spelers jaren lang, dag in dag uit, in die formatie getraind hebben. Als Bert nu weer terug gaat naar de of desnoods een opstelling, dan zal dat die spelers worst zijn aangezien ze daar zo aan zijn gewend.

En op de linkerflanken hebben we op het moment echt niets lopen. Nee mensen, geen pieters op de back, dan kun je daar beter een aanvallend ingestelde speler neerzetten die ervaring heeft op de back posiie.

En als aanvallende linkerkant dan maar mixen tussen vdvaart en sneijder want ook een affelay heeft te lang stil gezeten. Linksback hebben we niet en centrale duo is er niet beter op geworden de afgelopen jaren, met name matijsen is erg matig.

Om dat te compenseren hebben we 2 defensieve middenvelders nodig ipv 1 mee voetballende a la vd vaart. Daarnaast is de linksbuiten een fragiele positie daar elia niet speelt, ibi ritme nodig heeft, babel telt niet, boerighter heeft geen ervaring.

Ik zou dus ook als volgt spelen. Ik vind wel dat de selecties van Spanje, Nederland en Duitsland dat tikkeltje meer hebben. Supporteren voor de Azzuri doe ik sowieso!

En nou maar hopen dat Klaasie zijn vorm mee neemt naar het Ek. Ik hoop dat van Marwijk een systeem vind dat van persie en Huntelaar tegelijk op het veld kunnen staan.

Ik hoop eerder dat Robben als hij weer 2 x een op een staat met de keeper van de tegenpartij ze nu wel afmaakt, dat had een wereldtitel gescheeld en nu een EK titel opleveren!

KJH verleist die vorm nu echt niet in die paar weken. Huntelaar moet hoe dan ook in de spits maar dat mag zeker niet ten koste gaan van de basisplaats van Van Persie want die heeft dit seizoen ook ontzettend goed gespeeld.

Daarachter natuurlijk het vertrouwelijke duo Van Bommel en De Jong. Achterin Van der Wiel op rechts Heitinga met Boulahrouz centraal en op links ons zorgenkindje Pieters.

Hopelijk komen we door de groepsfase en groeien we in het toernooi. Hopen dat Klassie en V. Met deze succeformule kan het gewoon niet fout gaan kan gewoon niet.

Ik heb nog nooit een Land gezien met zon grote mond als Nederland, Kampioenen met de mond, ze roepen al 25 jaar dat ze kampioen worden, Nederland gaat niet eens groeps fase overleven, hoe wil je een EK winnen met spelers die alleen banken bij hun clubs, en de verdediging is lachwekkend.

Het waren de eigenschappen die hem zouden onderscheidden van andere jonge voetballers en het leverde hem op jarige leeftijd een transfer op naar de Italiaanse topclub AC Milan.

Bij de club uit Milaan stond hij dagelijks op het trainingsveld met spelers als Marco van Basten en Ruud Gullit maar kwam hij door zijn onervarenheid niet aan spelen toe.

Het tweede seizoen verliep veel voorspoediger, Grasshopper draaide weer mee in de top en een seizoen later werd zelfs de Schweizer Cup gewonnen.

In werd hij ook nog eens topscorer van de Ligue Nationale A en verkozen tot Beste buitenlandse speler van het seizoen.

Voor een transfersom van EUR 1,65 miljoen wisselde de Braziliaan van club. Ondertussen begon de aanvaller zich te ontwikkelen tot een zeer constante factor, ieder seizoen scoorde hij meer dan tien doelpunten in de competitie en daarmee eindigde hij praktisch altijd boven in het topscorersklassement.

In leidde het trio de club naar winst van de DFB-Pokal. In tekende hij een vierjarig contract bij zijn nieuwe werkgever en daarmee begon de meest succesvolle periode uit zijn loopbaan.

In miste hij echter het slot van de Champions League toen de Duitsers het in de eindstrijd op moesten nemen tegen Manchester United. Door een zware knieblessure moest hij vanaf maart toekijken hoe zijn team de finale bereikte.

Na een krankzinnige ontknoping gingen de Engelsen er uiteindelijk met de beker vandoor. In de kwartfinale moest Bayern het opnieuw opnemen tegen Manchester United maar ditmaal wist Der Rekordmeister aan het langste eind te trekken.

Bayern bleek het meest slagvaardig en won na exact 25 jaar weer de belangrijkste Europese hoofdprijs.

Datzelfde seizoen werd ook nog de Wereldbeker aan de palmares toegevoegd. Op 23 maart van dat jaar maakte hij tegen 1. Er ging een droom mee in vervulling voor de inmiddels jarige aanvaller: Als ik echter als topscorer huiswaarts keer, ben ik de held!

Hij kwam tot competitiewedstrijden en scoorde daarin doelpunten, voor de Zuid-Duitsers speelde hij duels en trof daarin 92 maal het net.

Toen hij in het nieuwe seizoen na twee wedstrijden nog niet veel had laten zien, begon de Braziliaan aan zijn positie te twijfelen.

Zijn collega-concurrenten Makaay en Pizarro vonden wel iedere week het net. Toen trainer Ottmar Hitzfeld werd gevraagd naar de situatie, antwoordde deze: In zijn tweede seizoen sloeg echter het noodlot toe, op 22 augustus liep hij een kuitbeenbreuk en een enkelblessure op die hem ruim een half jaar langs de kant hielden.

Voor de tweede seizoenshelft moest Olympique bij de Franse voetbalbond een lijst inleveren met vier niet EU-spelers die in actie zouden kunnen komen.

Bovendien was de grootverdiener EUR 2,5 miljoen netto [5] voor een tweede operatie naar Duitsland gegaan zonder toestemming van de club en had hij, volgens de voorzitter, enkele hinderlijke uitspraken gedaan over de medische staf van de club.

Pak de Bundesliga topscorerstitel en ook het EK topscorerstitel!! Voor de mensen die zeggen dat Huntelaar het al wel heeft waargemaakt in dit systeem, ga eens na of de omstandigheden wel gelijk waren. Nigel de Jong kan best op linksback en zorgt hier mee voor defensieve zekerheid. Het zou idioot zijn om de topscoorders van Engeland en Duitsland niet samen te laten spelen, ga het in ieder geval zelezna ruda casino de voorbereiding testen. Heb je enigszins gelijk in, maar Huntelaar had voor het Wk ook geweldig gepresteerd in Oranje, alleen koos van Marwijk voor van Persie in de spits, terwijl hij dat seizoen ook heel goed speelde bij Arsenal. Streif rennen 2019 ben geen echte Kuyt-hater ofzo, maar de omstandigheden maken het onmogelijk om hem nog een basisplek te kunnen geven. Je gaat niet zo openlijk tekeer ten opzichte van je coach. Maar ja waren weer meer woorden dan daden. In andere projecten Wikimedia Commons. Op ek moet bert van persie op de bank zetten. Fun game casino online word namelijk ook het snot voor handy 50€ ogen gelopen in zulke wedstrijden. Ik zag laatst wel dat ze hadden gewonnen in Duitsland, maar zijn ze dan ineens zo eintracht frankfurt gegen schalke 04 geworden? Al lijkt het me ook wel wat om eens de Jong of van Bommel op die positie uit te testen. Bovendien haal je veel druk weg bij de verdediging van NL, omdat ze beiden space wars in de is online casino legal in vietnam zijn en balvast. Hooiveld tiendali landzaat brama meeuwis Demouge V of H babel.

Torjägerkanone Bundesliga Video

Top Scorer - Lewandowski Wins His Third Torjägerkanone

Ik ben geen echte Kuyt-hater ofzo, maar de omstandigheden maken het onmogelijk om hem nog een basisplek te kunnen geven. Hij verpietert op de bank, terwijl zijn concurrenten de sterren van de hemel spelen.

Dan kan je zelfs als lieveling van de coach zijnde niet meer de hand boven het hoofd worden gehouden. Maar voor een 2-spitsen-systeem is het nu simpelweg veel en veel te laat.

Voor mij blijft een opstelling met Sneijder als deep-lying playmaker naast De Jong, VdV op 10 en Afellay hangend op links de beste aanpassing.

Ik denk dat dit vrij natuurlijk zal aanvoelen voor de spelers en dus niet al te riskant is. Een 2-spitsen systeem kan op zich wel maar is zonde van onze creatieve middenvelders, bovendien hebben we te weinig dynamiek in de as.

Van Persie op de flank zie ik zelf niet zitten. Dan kan je hem net zo goed banken voor een meer explosieve flankspeler. Vriend toen Huntelaar in kopte stonden er zeker 4 aan 5 verdedigers om hem heen deste knapper dat hij de bal zo inkopte.

En op de counter maakt hij voor Robben ruimte door weg te lopen zo Robben een actie te laten maken ,dat had ik Van Persie zo niet zien doen.

Ook als Van Persie de bal heeft doet hij er vrij weinig mee tot irritatie van mij Elke professionele spits moet die loopactie maken, gaan we dat ook nog ophemelen?

Die kopbal was erg knap maar hij stond gewoon tussen 2 verdedigers. Van Persie wint het regelmatig voetballend! Ook tijdens de WK finale.

Op basis van wat? Het zal spannend worden straks. Ik kan me gewoon echt niet voorstellen dat Bert een andere optie dan de mijne zal gaan gebruiken.

Ik hoorde bij VI van die Hans Kraay dat Bert had geroepen dat van Persie op de flanken een taboe was, maar als hij dat gezegd heeft en er ook daadwerkelijk aan vast houdt, kan die wel eens zn eigen graf hebben gegraven.

Als 1 van deze 2 straks op de bank zit, kan alleen een titel Bert nog redden. Ik ga er vanuit dat hij dat risico niet gaat nemen, kan gewoon niet.

Ik heb de wedstrijd tegen Uruguay niet gezien op reis , maar ik heb louter positieve verhalen gehoord over de inbreng van Van Persie in die wedstrijd.

En als ik me niet vergis was dat ook de beste wedstrijd van Oranje op het Wk? Ben blij dat je in ieder geval inziet dat deze coach eerder een belemmering is.

Van Persie en Huntelaar samen in Oranje is de enige kans die we hebben in deze loodzware poule! Ik begin stevig te balen van Bert van Marwijk.

Huntelaar is straks oranjes topscorer aller tijden, zonder dat hij ooit een verzekerd is geweest van een basisplaats.

In het systeem wat van Marwijk wil spelen is van Persie gewoon niet de juiste persoon voor in de spits. Overigens vind ik wel dat van Persie in de basis moet staan, maar liever op een van de flanken.

Dan word hij meer in het spel betrokken. Robben en van Persie op de vleugels, Huntelaar centraal. Van Marwijk zei dat alleen spelers geselecteerd worden die spelen.

Kuyt komt dit seizoen maar zelden in aktie, maar gaat zeker mee. Dat terwijl we met Narsingh, John en Boerrigter erg talentvolle vleugelspelers hebben die mits fit ook daadwerkelijk in de basis staan.

En, ook niet onbelangrijk, alle drie in goede vorm zijn ook. Ook word ik er moet van dat we altijd weer met twee verdedigende middenvelders beginnen.

Tegen de sterkere tegenstanders snap ik het nog enigsinds, maar tegen zwakkere ploegen kunnen we toch gewoon met Sneijder en van der Vaart op het middenveld starten.

Met die twee op het middenveld hebben we het afgelopen EK toch ook Italie en Frankrijk niet alleen verslagen, maar zelfs vernederd. Nederland heeft de luxe dat er erg goede talenten op de deur kloppen die beter zijn dan somige van de huidige garde, maar ik heb het idee dat ze volledig genegeerd worden door van Marwijk.

Ik ben erg benieuwd naar de uiteindelijke selectie, maar ik vrees dat we terug vallen op de oudere garde. Met name Kuyt mag eigenlijk niet mee, als je ziet welke talenten dit seizoen doorbreken.

Ik mis met name het mooie voetbal, waar we zo geroemd om worden. Ik vrees weer een degelijke en stevige opstelling, zonder flair. Van Bommel zou ook niet mee moeten.

Vind hem nog een grotere stoorzender dan Kuyt. Van Bommel voegt echt helemaal geen reet toe, terwijl Kuyt tenminste nog als verbindingsspeler fungeert nu voert hij dat niet altijd even goed uit Van Bommel is echt veruit de zwakste schakel van dit Oranje.

Door hem stellen we geen ruk voor in de omschakeling, komen we altijd een man te kort in aanvallend opzicht op het middenveld en defensief voegt hij zo weinig toe dat je er net zo goed een echte voetballer kan neerzetten.

Ben ook geen groot fan, bovendien is inmiddels wel te zien dat hij al 35 jaar is. Doe dan maar een enthausiast gifkikkertje als Anita. Die vult die positie momenteel uitstekend in.

Helaas zal van Marwijk zijn schoonzoon niet passeren. Ik hoop dat hij naar het Ek de eer aan zich zelf houd. Mooie uitspraken van Huntelaar, hij is gebrand om zich deze zomer te laten gelden.

Ik hoop dat hij met Van Persie een geweldige tandem gaat vormen. Het wordt voor van Marwijk een lastige opgave. Blijft hij vasthouden aan Kuyt en Sneijder of durft hij toch een team om Van Persie heen te bouwen?

Ik zelf zie natuurlijk dat laatste, met Kuyt en Sneijder op de bank. Het zou idioot zijn om de topscoorders van Engeland en Duitsland niet samen te laten spelen, ga het in ieder geval in de voorbereiding testen.

Het liefst zou ik dan een opstelling zijn zoals Man Utd het ook hanteert. Huntelaar als echte killer zoals Hernandez dat vorig seizoen ook was en Van Persie als een Rooney als voetballende spits met veel scorend vermogen.

Naast van Bommel is het wel een moeilijke keuze om vd Vaart of Sneijder op te stellen. Toch zou ik liever kiezen voor vd Vaart omdat hij dynamischer is en meer in het teambelang denkt dat Sneijder.

Tevens zie ik Rafael beter combineren met Van Persie dan Sneijder zou doen. Nigel de Jong kan best op linksback en zorgt hier mee voor defensieve zekerheid.

Van Marwijk kennende zal Kuyt een basisplaats krijgt en Van Persie in de spits blijven staan en Huntelaar gaat gewoon banken.

Kuyt kan dan onverstoord door gaan met nutteloos rennen en ballen inleveren. Altijd mooi zulke uitspraken, maar dat wil iedereen.

Ik Hoop voor hem dat hij topscorer van Duitsland wordt. En daarna inderdaad het EK veroveren. Samen met van Persie! Jammer voor Klaas dat vmarwijk vpersie in de spits zal zetten.

De topscorer van Duitsland zal dus op de bank verpieteren. De grootste tegenstander van Oranje is Oranje zelf.

Alleen al de manier hoe hij reageerde moeten ze hem thuis laten. Je gaat niet zo openlijk tekeer ten opzichte van je coach.. Hij had geen reden toen om zo te reageren want hij speelde dramatisch toen.

De spelers zelf vinden het ook prettiger als klaas speelt. Ik snap niet waarom mensen sneijder niet in de basis zetten, hij is een tijdje geblesseerd geweest maar hij is niet opeens slechter geworden tijdens het wk was hij samen met Robben de beste speler van NL en juist omdat hij weinig heeft gespeeld heeft hij waarschijnlijk meer energie over voor het EK.

Bertje, zet alsjeblieft Huntelaar in de spits, ik zou de opstelling graag zo zien met Afellay als pinchsitter en mocht hij in bloedvorm zijn kun je altijd nog schuiven.

Sneijder wat meer verdedigend en fungerend als een Xabi Alonso die het spel kan verdelen. Van Persie een beetje als valse 9. Het is maar een suggestie, maar kunnen we niet gaan spelen, aangezien we geen goede linksback hebben en aan aanvallende toppers hebben we een overschot.

Anders haal je Van Bommel naar de kant en zet je vervolgens Kuijt op die positie Je kunt ook van der vaart en affelay vervangen voor van der wiel en de Jong, dan sta je al een heel stuk defensiefer ingesteld.

En het was maar een suggestie. Pieters word namelijk ook het snot voor zn ogen gelopen in zulke wedstrijden. Als Bert Huntelaar in spits zet en van Persie erachter behoort het zeker tot de mogelijkheden om Europees kampioen te worden.

Dan heb je zoveel scorend vermogen voorin en elk tegenstander zal daar toch wel van schrikken. Bovendien haal je veel druk weg bij de verdediging van NL, omdat ze beiden sterk in de lucht zijn en balvast.

Er valt ook meer te halen uit standaardsituaties vanwege de lengt van beide spelers. Van Marwijk zou gek zijn als die daar niet ten volle gebruik van maakt.

Jullie Nederlanders hebben toch altijd zulke prachtige spitsen gehad.. Dat is iets wat wij Belgen missen in ons nationale elftal.

IS Frankrijk zo goed bezig dan? Ik zag laatst wel dat ze hadden gewonnen in Duitsland, maar zijn ze dan ineens zo stabiel geworden? Het zou me werkelijk verbazen als de winnaar een ander land dan de "grote 3" wordt.

Zelfs Spanje vind ik toch een redelijk probleem hebben met hun gebrek aan goede spitsen. Villa gaat niet mee?

De enige echte topper die ze hebben is Llorente. Soldado is ook niet slecht, maar ook niet echt indrukwekkend en voor de rest is er niet veel bijzonders meer toch?

Op Links Arjen Robben. En de rest gewoon invullen. Daarmee hebben wij een kans maar dan ook alleen met die spelers. Dat zijn tevens ook de spelers die nu in goede doen zijn afellay uitgezonderd want die is maanden lang afwezig geweest maar is wel weer terug!

Huntelaar is zo gegroeid afgelopen seizoen, mooi om te zien dat hij wellicht topscorer van de Bundesliga gaat worden. Het is je gegund.

Ik vrees dat van Marwijk voor van Persie gaat kiezen in de spits. Dat zou jammer zijn voor Huntelaar. Het maakt me eigenlijk niet uit wie ze erin schiet, maar ik wil dat Nederland Europees Kampioen wordt!

Al schiet Maarten Stekelenburg ze erin. Deze jongen heeft zoveel ambitie, daar kun je gewoon een voorbeeld aannemen. Hij moet gewoon in de spits op het EK.

Meer rendement dan RVP die bij Arsenal gewoon in een ander systeem speelt. En de stap naar de Bundesliga heeft Klaas Jan ontzettend goed gedaan.

Alsof de spelers jaren lang, dag in dag uit, in die formatie getraind hebben. Als Bert nu weer terug gaat naar de of desnoods een opstelling, dan zal dat die spelers worst zijn aangezien ze daar zo aan zijn gewend.

En op de linkerflanken hebben we op het moment echt niets lopen. Nee mensen, geen pieters op de back, dan kun je daar beter een aanvallend ingestelde speler neerzetten die ervaring heeft op de back posiie.

En als aanvallende linkerkant dan maar mixen tussen vdvaart en sneijder want ook een affelay heeft te lang stil gezeten.

Linksback hebben we niet en centrale duo is er niet beter op geworden de afgelopen jaren, met name matijsen is erg matig. Om dat te compenseren hebben we 2 defensieve middenvelders nodig ipv 1 mee voetballende a la vd vaart.

Daarnaast is de linksbuiten een fragiele positie daar elia niet speelt, ibi ritme nodig heeft, babel telt niet, boerighter heeft geen ervaring.

Ik zou dus ook als volgt spelen. Ik vind wel dat de selecties van Spanje, Nederland en Duitsland dat tikkeltje meer hebben. Supporteren voor de Azzuri doe ik sowieso!

En nou maar hopen dat Klaasie zijn vorm mee neemt naar het Ek. Ik hoop dat van Marwijk een systeem vind dat van persie en Huntelaar tegelijk op het veld kunnen staan.

Ik hoop eerder dat Robben als hij weer 2 x een op een staat met de keeper van de tegenpartij ze nu wel afmaakt, dat had een wereldtitel gescheeld en nu een EK titel opleveren!

KJH verleist die vorm nu echt niet in die paar weken. Huntelaar moet hoe dan ook in de spits maar dat mag zeker niet ten koste gaan van de basisplaats van Van Persie want die heeft dit seizoen ook ontzettend goed gespeeld.

Daarachter natuurlijk het vertrouwelijke duo Van Bommel en De Jong. Achterin Van der Wiel op rechts Heitinga met Boulahrouz centraal en op links ons zorgenkindje Pieters.

Hopelijk komen we door de groepsfase en groeien we in het toernooi. Hopen dat Klassie en V. Met deze succeformule kan het gewoon niet fout gaan kan gewoon niet.

Ik heb nog nooit een Land gezien met zon grote mond als Nederland, Kampioenen met de mond, ze roepen al 25 jaar dat ze kampioen worden, Nederland gaat niet eens groeps fase overleven, hoe wil je een EK winnen met spelers die alleen banken bij hun clubs, en de verdediging is lachwekkend.

Pak de Bundesliga topscorerstitel en ook het EK topscorerstitel!! Leuke ambitieuze uitspraak van hem. Ik denk ook dat ie topscorer zal worden.

Maar of Nederland het EK zal winnen Ik hoop et, maar ik denk et niet. Maar we zullen ook moeten afwachten wat Bert zal gaan doen met de opstelling.

Zal ie Sneijder eruithalen, gezien zijn bizarre slechte vorm dit seizoen? Zal ie vd Vaart niet in de basis doen, gezien zijn relatief slechte conditie?

En dan heb ik et nog niet gehad over de linksbackpositie. Momenteel hebben Urby Emanuelson en Erik Pieters een streepje voor op de rest.

En dan het middenveld, spelen met het defensieve blok de Jong-van Bommel of Strootman derin doen. Of nog gekker, vd Vaart.

Ik hoop dat NL zo zal spelen op het EK: Een middenveld met defensieve zekerheid. Affelay met de grote aanvoer.

En dan van Persie die als schaduwspits fungeert en Huntelaar ook fungeert. Zal een beter duo zijn dan Sneijder-van Persie op het WK denk ik.

Ik denk dat Nederland zo de meeste kans heeft. En als je bijv. Strootman acht ik uiteindelijk nog niet goed genoeg, volgend jaar zal hij denk ik de plek van van Bommel innemen.

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Woensdag, 2 mei om Poll Wie wordt topscorer van Duitsland? Alleen kan van Persie nog op een andere positie spelen, terwijl dat voor Huntelaar wat lastiger is Bekijk opstelling.

Dit is Huntelaar als hij sneller moet handelen Bekijk video. Het zou een grof schandaal zij als anti voetballer Kuyt mee gaat en een basis plaats krijgt.

Dat is toch al jaren zo helaas. Alsof Van Persie loopt te rellen. De enige die relt is Sneijder. Van Persie een beetje als valse 9 Bekijk opstelling.

Dat is sowieso een feit! Kampioen worden is het belangrijkst! Ik zou het zo doen Bekijk opstelling. Met deze opstelling maken we een heel goede kans denk ik.

Lang leve de Hunter! Reageer Je kunt niet reageren op oude documenten. FSV Mainz 05 27 Werder Bremen 26 0. Schalke 04 22 SC Freiburg 21 Voor de complete stand: Michael Langer Keeper 0 0.

Oczipka Verdediger 0 0. Pablo Insua Blanco Verdediger 0 0. Door een zware knieblessure moest hij vanaf maart toekijken hoe zijn team de finale bereikte.

Na een krankzinnige ontknoping gingen de Engelsen er uiteindelijk met de beker vandoor. In de kwartfinale moest Bayern het opnieuw opnemen tegen Manchester United maar ditmaal wist Der Rekordmeister aan het langste eind te trekken.

Bayern bleek het meest slagvaardig en won na exact 25 jaar weer de belangrijkste Europese hoofdprijs. Datzelfde seizoen werd ook nog de Wereldbeker aan de palmares toegevoegd.

Op 23 maart van dat jaar maakte hij tegen 1. Er ging een droom mee in vervulling voor de inmiddels jarige aanvaller: Als ik echter als topscorer huiswaarts keer, ben ik de held!

Hij kwam tot competitiewedstrijden en scoorde daarin doelpunten, voor de Zuid-Duitsers speelde hij duels en trof daarin 92 maal het net.

Toen hij in het nieuwe seizoen na twee wedstrijden nog niet veel had laten zien, begon de Braziliaan aan zijn positie te twijfelen.

Zijn collega-concurrenten Makaay en Pizarro vonden wel iedere week het net. Toen trainer Ottmar Hitzfeld werd gevraagd naar de situatie, antwoordde deze: In zijn tweede seizoen sloeg echter het noodlot toe, op 22 augustus liep hij een kuitbeenbreuk en een enkelblessure op die hem ruim een half jaar langs de kant hielden.

Voor de tweede seizoenshelft moest Olympique bij de Franse voetbalbond een lijst inleveren met vier niet EU-spelers die in actie zouden kunnen komen.

Bovendien was de grootverdiener EUR 2,5 miljoen netto [5] voor een tweede operatie naar Duitsland gegaan zonder toestemming van de club en had hij, volgens de voorzitter, enkele hinderlijke uitspraken gedaan over de medische staf van de club.

Ik ben teleurgesteld en gekwetst, want ik heb nog nooit problemen met een club gehad. Trainer Dick Advocaat streed op dat moment tegen degradatie en stond met zijn team op een 15e plek.

Spitsen Wesley Sonck en Oliver Neuville maakten bij de club maar een matige indruk en de Braziliaan moest voor meer productiviteit gaan zorgen.

Het daaropvolgende seizoen kwam hij tot vier invalbeurten en raakte hij opnieuw in aanvaring met zijn werkgever. De club legde hem als waarschuwing een boete op van EUR In de eerste competitiehelft maakte de spits 15 doelpunten in 28 wedstrijden.

Na de zomerstop, waarin het WK voetbal werd gespeeld, kreeg hij echter weer last van zijn oude blessures en kwam hij maar tot 12 wedstrijden en 3 doelpunten.

Ondanks het verlies maakte hij een laatste ereronde in de met Daar speelde hij elke wedstrijd en kwam hij in groepswedstrijd tegen El Salvador tweemaal tot scoren.

Ansichten Lesen Bearbeiten Quelltext bearbeiten Versionsgeschichte. Seit der Fusion von kicker und Sportmagazin wird die Auszeichnung vom Kicker-Sportmagazin vergeben. Bisher spielte kein Torschützenkönig bei einem Absteiger. Die Jagd auf die Torjägerkanone ist eröffnet und auch in dieser Spielzeit gibt es erneut einige Anwärter auf den Titel des besten Torschützen der Liga. Lothar Kobluhn erhielt seine Torjägerkanone erst mit 36 Jahren Verspätung. Wilfried Zaha im Anflug? Philipp, der in seiner Premieren-Saison für die Borussen neun Tore selbst erzielte und zwei weitere vorbereitete, könnte in der nächsten Saison von der dünn besetzten Stürmer-Position bei Dortmund profitieren und des Öfteren als Sturmspitze fungieren. Ein Mann steht jedoch erneut ganz oben auf der Favoriten-Liste. Seit erhält die Torschützenkönigin der Frauen-Bundesliga ebenfalls die Torjägerkanone. Der Ex-Freiburger könnte in dieser Spielzeit explodieren und sich so sogar für die Nationalmannschaft empfehlen.

Torjägerkanone bundesliga - consider

Bundesliga Listen Top Stories. Die längste Karriere als Torschützenkönig hatte Gerd Müller: Lothar Kobluhn erhielt seine Torjägerkanone erst mit 36 Jahren Verspätung. Sie erzielten dabei im Schnitt 25 Tore. Diese Seite wurde in die Auswahl der informativen Listen und Portale aufgenommen. Wilfried Zaha im Anflug?

bundesliga torjägerkanone - apologise, but

Philipp, der in seiner Premieren-Saison für die Borussen neun Tore selbst erzielte und zwei weitere vorbereitete, könnte in der nächsten Saison von der dünn besetzten Stürmer-Position bei Dortmund profitieren und des Öfteren als Sturmspitze fungieren. Seit erhält die Torschützenkönigin der Frauen-Bundesliga ebenfalls die Torjägerkanone. Rudolf Brunnenmeier und Uwe Seeler sind die einzigen Spieler, die sowohl in der Bundesliga als auch zuvor in einer der Oberligen Torschützenkönig wurden. Durch die Nutzung dieser Website erklären Sie sich mit den Nutzungsbedingungen und der Datenschutzrichtlinie einverstanden. Am häufigsten erhielt die Auszeichnung Gerd Müller , der insgesamt sieben Mal ausgezeichnet wurde. Diese Seite wurde zuletzt am Sie ist aus massivem Eisenguss gefertigt. Kramaric ist in dieser Saison ein ernstzunehmender Anwärter auf die Torjäger-Kanone. Ansichten Lesen Bearbeiten Quelltext bearbeiten Versionsgeschichte. Diese Seite wurde in partytime logo Auswahl der informativen Listen und Portale aufgenommen. Möglicherweise unterliegen die Inhalte jeweils zusätzlichen Bedingungen. Diese Seite wurde zuletzt am Dezember um bundesliga sieger

0 thoughts on “Torjägerkanone bundesliga

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *